Serveis Dades x Violència x Dones

Web de Dades i Dataton
Què rebràs?

Dades fàcils d’interpretar per qualsevol persona presentats en una landing page que ajuden analitzar l’impacte i faciliten la presa de decisions informades.

Què rebràs?

Organització d’un esdeveniment en formats innovadors i atractius per a diversos públics: dones feministes, comunitats tech, “datalovers”, etc… 

Identificació de dades que permeten respondre a preguntes clau sobre la violència masclista, donant suport a la formulació de polítiques efectives.

Impacte i Beneficis d'aquests serveis

1. Innovació en Acció: Trenquem el motlle amb formats atractius que capten l’atenció de nous públics i generen un impacte en la comunitat.

2. Suport a la Política pública: Les nostres dades recolzen els teus objectius de política d’igualtat, mostrant resultats tangibles que justifiquen iniciatives i finançament.

3. Conscienciació: Facilitem la difusió de coneixements promovent la conscienciació sobre els drets de les dones.

4. Innovació en Comunicació: Els nostres formats atractius asseguren que el missatge i els aprenentatges arribin eficaçment, maximitzant la influència de l’esdeveniment.

5. Experiència Pràctica: Proporcionem un entorn col·laboratiu on les persones participants adquireixen habilitats pràctiques en l’ús de dades obertes per a la presa de decisions.

6. Formació Impactant: Persones formades en l’ús de dades obertes i en la comprensió de l’impacte social de les seves aplicacions, fomentant el compromís amb la igualtat.

Quines són les raons per a triar Iniciativa Barcelona Open Data per als teus projectes de Tecnologies de dades per als drets de les dones?

1. Experiència Data Women: Equip especialitzat en tecnologia de dades enfocada a drets de les dones connectades, som Node de Barcelona del Open Data Institute.

2. Impacte Social: La nostra feina va més enllà de la tecnologia, creem projectes d’innovació social, centrats en les necessitats de les persones i amb perspectiva de drets de les dones.

3. Solucions Integrals: Confiem en la divulgació, formació, i eines pràctiques per a garantir que aprofitis al màxim les dades obertes.